CCCworks: coaching in carrière en competenties... it works!

  06-34796242       info@cccworks.nl

Kitty van der Kroon

Mijn verhaal

"Als je werk doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken". Die quote loopt als een rode draad door mijn loopbaan heen. En dat maakt ook dat ik best veel verschillende dingen heb gedaan. Ooit gestart als verpleegkundige ben ik op schiphol terechtgekomen als dutymanager passagiersafhandeling. Van daaruit naar supervisor in het callcenter van Telfort, waar ik ook vendor relationsmanagement en projectmanagement heb gedaan. Daarna toch weel terug naar het callcenter bij Univé en daar in aanraking gekomen met competentiemanagement en loopbaancoaching. Sinds 2009 ben ik als zelfstandig loopbaanadviseur.
Zo vaak kom ik mensen tegen die al jaren hetzelfde werk doen en denken dat ze niets anders kunnen. En dan "moeten" ze ineens door ontslag of ziekte. Om samen met die mensen naar mogelijkheden en kansen te kijken vind ik het leukste en meest dankbare werk dat er is.

Een aantal uitspraken die ik vaak gebruik richting mijn cliënten:

- doe wat werkt
- denk in mogelijkheden
- kom in beweging
- neem zelf de regie
- accepteer wat je niet kunt veranderen

---------------------------------------------------------------------------------------------------


CCCworks

CCCworks is een loopbaanmanagement bureau dat is opgericht in 2009 door Kitty van der Kroon. Door samen te werken met grotere loopbaanbureaus (o.a. Dynamisch Bureau en Heliomare) en zich aan te sluiten bij de Noloc en CMI, heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan. Deze ervaringen gebruikt zij dagelijks bij de begeleiding van haar cliënten. In 2016 is zij aangesloten bij een business netwerk (BNI) en richt zij zich met name ook op loopbaanvragen waar MKB-ers mee te maken krijgen. Door samen te werken met andere specialisten (waaronder bv. de juridische coach), kan zij een compleet pakket aanbieden.

Waarom kiezen voor CCCworks?
- Maatwerk
- Betrokkenheid
- Brede kennis en ervaring
- Oplossingsgerichte begeleiding
- Beschikbaarheid over professionele loopbaaninstrumenten van o.a. Pearson en TMA
- Samenwerkingen met andere professionals


Wat betekent dit voor jou?

De Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs. In dit filmpje leggen ze haarfijn uit wat de toegevoegde waarde is van carriere coaching. 


Hoe kijk jij naar je loopbaan?

Dit filmpje maakt haarfijn duidelijk dat je door de waan van de dag jouw kansen en mogelijkheden niet meer ziet. CCCworks helpt je je blik op je loopbaan weer scherp te krijgen.